Producten gebouwentechniek en energie-efficiëntie

Gebouwenautomatisering

Van de eenvoudige installatie tot aan intelligente gebouwenautomatisering

Geoptimaliseerd gebouwenbeheer met consistente oplossingen en producten van Phoenix Contact.

Phoenix Contact biedt een breed productenprogramma aan, van de eenvoudige installatie tot aan intelligente gebouwenautomatisering. Van bekabeling en overspanningsbeveiliging tot aan een intelligent gebruik van gegevens in het gebouwmanagementsysteem – met onze producten en oplossingen maken wij uw vastgoed intelligent.

Gebouwmanagementsysteem

Het IoT-gebaseerde gebouwmanagementsysteem Emalytics combineert management- en bedieningsinrichting met energiemonitoring in één intelligent platform. Door een behoeftegerichte besturing, analyse en gebruikmaking van de gegevens optimaliseert u de voorzieningsprocessen van uw gebouwen.

Zowel het automatiseringsstation als het managementniveau grijpen terug op dezelfde engineering-omgeving – zodoende vereenvoudigt de engineering enorm. Zorg voor eenvoudige integratie van klassieke en IP-gebaseerde data en gebruik de informatiediepte van de gegevens voor behoeftegericht onderhoud en eenvoudige systeemuitbreiding. Kant-en-klare bibliotheken voor verwarming, ventilatie en klimaatbeheersing en installatieschema's minimaliseren inbedrijfstellings- en onderhoudswerkzaamheden.

Superieure producten

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten