Efficiënte energievoorziening

Intelligent energiemanagement

Intelligent energiemanagement

Optimaliseer uw bedrijfskosten.

Een energie-efficiënte en daarmee resourcebesparende exploitatie van gebouwen bij een gelijkblijvend hoog gebruikscomfort wordt steeds belangrijker. Met het intelligente gebouwmanagementsysteem van Phoenix Contact kunnen alle onderdelen worden gestuurd, gecontroleerd en geoptimaliseerd – van verwarming, ventilatie en klimaatbeheersing tot warmteterugwininstallaties in combinatie met energievoorziening en -verdeling.

Begin al in de planningsfase met de intelligente koppeling van de technische uitrusting. Zo optimaliseert u niet alleen uw voorzieningsprocessen, maar zorgt u ook voor een energie-efficiënte bedrijfsvoering.

Door passende automatiseringsconcepten met inachtneming van EN 15232 kunt u met ons thermisch tot 35 % besparen en elektrisch tot 25 %.

Integratie van laadconcepten voor de elektromobiliteit

Auto aan laadpaal  

Laadstructuren eenvoudig integreren

Met de laadconnectorsystemen en laadcontrollers van Phoenix Contact wordt de nieuwe norm in de elektromobiliteit gezet.

Gebaseerd op deze knowhow integreren wij laadstructuren eenvoudig in de gebouwenbesturingstechniek. De interface voor het managementplatform maakt een eenvoudige koppeling en bewaking van de laadprocessen en integratie in het actieve energiemanagement mogelijk.

Gekoppelde energievoorziening (PV, blokverwarmingscentrale, opslag, elektromobiliteit)

Gekoppelde energievoorziening  

Koppeling van alle verbruikers, leveranciers, producenten en opslagfaciliteiten voor een efficiënt energievoorzieningsconcept

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten