Gebouweninstallatie

Omvangrijk productassortiment

Omvangrijk productassortiment

Kijk eens rond: hier vindt u precies wat u voor uw gebouweninstallatie nodig heeft.

Van aansluitklem tot aan overspanningsbeveiliging – ons productenprogramma omvat de juiste modulen, componenten en systemen. Bovendien: wij leveren ook bijpassend coderingsmateriaal en een omvangrijke selectie gereedschap.

CLIPLINE complete – het aansluitklemmensysteem

Aansluittechniek CLIPLINE complete

Met CLIPLINE complete van Phoenix Contact kunt u de aansluittechniek vrij kiezen.

Maak een keuze tussen de universele schroefaansluiting, de eenvoudige push-in-aansluittechniek, de compacte veerdruk- of de snelle QUICKON-aansluiting.

Ongeacht voor welke aansluittechniek u kiest, dankzij de dubbele brugschacht zijn alle aansluittechnieken met dezelfde toebehoren onderling vrij te combineren.

Bovendien zijn de doorverbindings-, coderings- en testtoebehoren gestandaardiseerd en reduceren daardoor de kosten voor logistiek en opslag.

TRABTECH – allesomvattende overspanningsbeveiliging

Allesomvattende overspanningsbeveiliging

Van de plaats waar de voeding het gebouw binnenkomt tot aan het eindapparaat, van de datakabel tot aan de fotovoltaïsche installatie – beveilig uw apparaten en installaties met de overspanningsbeveiliging van Phoenix Contact.

Een professionele beveiliging van de voeding is meertraps opgebouwd. Alleen zo kunnen de enorme hoeveelheden energie van een overspanning veilig worden begrensd tot een niveau dat voor apparatuur acceptabel is.

Houd bovendien rekening met het volgende: via data- en communicatiekabels wordt uw installatie mogelijk blootgesteld aan destructieve overspanningen.

Beveiligingskring
Trek een denkbeeldige kring om alle te beveiligen apparaten: alle kabels, die de kring onderbreken, dienen van een overspanningsbeveiliging te worden voorzien. Alleen zo is een allesomvattende beveiliging van uw installatie gegarandeerd.

MARKING system – coderingssystemen

Coderingssystemen

Voor een overzichtelijke installatie heeft u een keuze uit een omvangrijke selectie coderingsmateriaal. Selecteer een geschikte klemmencodering – in UniCard- of UniSheet-formaat alsmede in de vorm van rollen of vellen.

Er zijn talrijke varianten beschikbaar: kabelcoderingen om over de ader te schuiven, om op te klikken of om te plakken. Voor een optimale en individuele codering van schakelkasten zijn diverse apparatencoderingen leverbaar.

Vanzelfsprekend vindt u bij ons ook de bijbehorende printers en software om uw codering individueel te bedrukken. Bovendien heeft u de mogelijkheid om alle coderingen conform uw wensen via onze coderingsservice te laten bedrukken.

TOOL fox – gereedschap

Programma professioneel bewerkingsgereedschap

Maak voor de dagelijkse werkzaamheden een keuze uit een compleet programma aan professioneel bewerkingsgereedschap – voor alle toepassingen in de elektrotechniek.

Het ergonomisch gereedschap voor knippen, strippen, crimpen en schroeven overtuigt door de optimale bediening en kwaliteit: speciaal gehard gereedschapstaal garandeert een maximale levensduur.

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten