Automobielproductie

Automobielproductie

Veilig en flexibel produceren

Voor het complete productieproces tot en met de fabrieksinfrastructuur: wij leveren betrouwbare automatiseringsoplossingen voor een maximale beschikbaarheid.

Terug naar Toepassingen en oplossingen

Categorieën

 • Persstraat
  Persstraat

  De beschikbaarheid van uw installatie als hoogste prioriteit - met oplossingen van Phoenix Contact komt u aan deze eis tegemoet.

 • Carrosseriebouw
  Carrosseriebouw

  Bij Phoenix Contact vindt u netwerkproducten en besturingen op basis van algemeen erkende IT-standaards voor eenvoudige engineeringsprocessen en een snelle inproductiename.

 • Lakkering
  Lakkering

  Automatiseringstechniek van Phoenix Contact zorgt voor onderbrekingsvrije en hooggeautomatiseerde processen bij transport, behandeling en lakkering.

 • Aandrijflijnproductie
  Aandrijflijnproductie

  Phoenix Contact biedt decentrale automatiseringsoplossingen, softwareproducten en services aan voor een efficiënte werking van installaties in de aandrijflijnproductie.

 • Eindmontage
  Eindmontage

  Automatiseringsoplossingen van Phoenix Contact ondersteunen de juiste ergonomie bij de handmatige inbouw en zorgen voor nauwkeurige logistieke en montageprocessen.

 • Transporttechniek
  Transporttechniek

  Oplossingen van Phoenix Contact maken een voordelige engineering van de visualisering en een selectieve bedienbaarheid van de logistieke processen mogelijk.

 • Fabrieksinfrastructuur
  Fabrieksinfrastructuur

  Phoenix Contact ondersteunt de coördinatie van de resources in de gebouwen en in de productie met in de praktijk beproefde concepten en producten.

In het complete productieproces zijn robuuste, open en transparante automatiseringsoplossingen nodig. Vooral een betrouwbare communicatie, de functionele machineveiligheid, een volledige diagnose alsmede een hoge beschikbaarheid en verwerkingssnelheid zijn belangrijk.

Als jarenlange partner van de automobielindustrie levert Phoenix Contact doordachte oplossingen voor de afzonderlijke deelgebieden van de productie. Als basis dient doorgaans een automatiseringsstandaard met een uniforme software- en bedieningsarchitectuur. Interfaces voor de engineeringstools en een eenvoudige samenstelling van de visualisering reduceren uw engineeringswerkzaamheden aanzienlijk.

Overzicht: automobielproductie

Overzicht: automobielproductie

Concepten voor de besturing en de industriële communicatie in de automobielproductie

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten