Artikelstamgegevens

Wilt u efficiënt construeren en onze producten in CAE-toepassingen integreren? Op deze pagina stellen wij artikelstamgegevens voor de producten van Phoenix Contact ter beschikking. Neem de benodigde gegevens over in uw engineeringsprogramma – zo construeert u vanaf het begin foutloos en snel. Uw voordeel: ons productassortiment wordt regelmatig uitgebreid en geactualiseerd.

AmpereSoft ProPlan

AmpereSoft

Hier vindt u artikelstamgegevens van Phoenix Contact-producten, die u in het ProPlan-systeem van AmpereSoft kunt importeren. U kunt de artikelen eenvoudig via drag & drop naar uw CAE-systeem slepen.

Terug naar boven

AUCOTEC Engineering Base

AUCOTEC Engineering Base

U bent AUCOTEC Engineering Base-gebruiker en u wilt artikelstamgegevens en symbolen voor onze producten rechtstreeks via de AUCOTEC-pagina downloaden - klik dan op de volgende link.

Terug naar boven

EPLAN P8 versie 2.x

Hier kunt u artikelstamgegevens in de bestandsindeling EPLAN P8 vanaf versie 2.0 voor producten van Phoenix Contact downloaden.

Terug naar boven

IGE+XAO SEE Electrical Expert

IGE+XAO SEE Electrical Expert

Hier kunt u artikelstamgegevens voor producten van Phoenix Contact in de bestandsindeling IGE+XAO SEE Electrical Expert downloaden

Terug naar boven

WSCAD

WSCAD

Via de volgende link komt u op de WSCAD-pagina. Daar vindt u artikelstamgegevens en symbolen voor producten van Phoenix Contact. U kunt de gegevens direct in uw WSCAD-database importeren.

Terug naar boven

ZUKEN

ZUKEN

Via de volgende link komt u op de ZUKEN-pagina. Daar vindt u artikelstamgegevens en symbolen voor producten van Phoenix Contact. U kunt de gegevens direct in uw ZUKEN E³-database importeren.

Terug naar boven

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten