Naar alle persinformatie

Onzichtbare beveiliging voor eindapparatuur

04.03.2019

BLOCKTRAB BLT-T3 en BLT-SKT  

BLOCKTRAB - de onzichtbare beveiliging voor eindapparatuur

Beveilig uw eindapparaten veilig en betrouwbaar tegen overspanningen met de overspanningsbeveiligingsmodule en BLOCKTRAB.

De onzichtbare beveiliging voor eindapparatuur is verkrijgbaar voor apparaatbehuizingen, kabelgoten of contactdozen. Met deze productfamilie vindt u de passende oplossing voor een onzichtbare bescherming. Niet altijd is een product voor montagerail dat in de schakelkast wordt gemonteerd, de passende oplossing. Tussenstekers voor het insteken in de contactdoos, zijn vaak niet mooi, maar nemen ook te veel plaats in of kunnen onopzettelijk worden verwijderd.

De producten BLT-T3 en BLT-SKT zijn op onzichtbare plaatsen stevig bevestigd. Ze zijn geschikt voor eenfasige 230 V-systemen en beschermen uw eindapparatuur in een omtrek van max. 10 m kabellengte. De BLT-T3 wordt in apparaat-inbouwdozen, kabelgoten of ondervloersystemen geïnstalleerd; de BLT-SKT achter gangbare contactdozen.

Onafhankelijk van de productkeuze voor de betrouwbare overspanningsbeveiliging dient een compleet beveiligingsconcept de basis te vormen. Dat betekent dat in gebouwen ook in de hoofd- en evt. onderverdeling een overspanningsbeveiliging moet zijn geïnstalleerd.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten