Naar alle persinformatie

Heavy-duty connectoren voor spoorwegtoepassingen in compacte D7-bouwgrootte

27.04.2017

HEAVYCON D7 HPR-behuizingen en crimpcontactblokken  

Heavy-duty connectoren voor spoorwegtoepassingen in compacte D7-bouwgrootte

De nieuwe behuizingen HEAVYCON D7 van Phoenix Contact zijn geoptimaliseerd voor spoorwegtoepassingen. Met de compacte HPR-behuizingen draagt u signalen en vermogen in een kleine ruimte over.

De behuizingen bestaan uit corrosiebestendig zinkspuitgietwerk met poedercoating. Ook bij extreme toepassingen zijn ze betrouwbaar dicht tot beschermklasse IP68. De schroefvergrendeling maakt een trillings- en schokbestendige toepassing voor u mogelijk. De behuizingsoppervlakken en NBR-afdichtingen zijn elektrisch geleidend uitgevoerd. Gecombineerd met afgeschermde kabelwartels bieden ze u een betrouwbare EMC-bescherming. De behuizingen zijn goedgekeurd volgens IEC 61373 en EN 50155. Robuuste en trillingsbestendige contactblokken met crimpaansluiting in 2- en 3-polige uitvoering completeren het programma. De vierkante contactblokken zijn geschikt voor toepassingen tot 40 A en 400 V.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten