Naar alle persinformatie

Optimale verlichting van de schakelkast met led-technologie

02.06.2015

PLD-kastverlichting van de 400- en de 600-serie  

De geïntegreerde optica zorgt voor een optimale verlichting van de schakelkast

De nieuwe PLD-schakelkastverlichting van Phoenix Contact zorgt met led-technologie en geïntegreerde optica voor een heldere en aan de omgeving aangepaste verlichting van de schakelkast tot helemaal onderin.

Voor de installatie van de lampen is geen gereedschap nodig en dat is in een handomdraai gebeurd. Het productenprogramma omvat naast de kabel- en montagetoebehoren twee series. De lampen uit de 600-serie beschikken over een breed AC-ingangsbereik en kunnen in serie worden geschakeld. Ze worden via een geïntegreerde bewegingsmelder automatisch in- en uitgeschakeld. Via een landspecifieke contactdoos kunnen externe apparaten zelfs bij een spanningsloos geschakelde schakelkast worden gebruikt. De compactere lampen uit de 400-serie worden gevoed met 24 V DC. De keuze uit drie lamplengten alsmede het zwenkbare verlichtingsglas maken een optimale aanpassing aan verschillende schakelkastbreedten en inbouwdiepten van de schakelkastplaat mogelijk. De lampen kunnen eveneens in serie worden geschakeld en kunnen ofwel handmatig met een geïntegreerde knop, ofwel automatisch via een voorgeschakelde deurschakelaar worden in- en uitgeschakeld.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten