Naar alle persinformatie

Nieuwe varianten elektronische apparatenbeveiligingsschakelaars

09.11.2018

PTCB doorverbonden met CLIPLINE complete-aansluitklemmen  

PTCB doorverbonden met CLIPLINE complete-aansluitklemmen

Het aanbod 1-kanaals elektronische apparatenbeveiligingsschakelaars wordt uitgebreid met twee nieuwe varianten. De nieuwe producten hebben een vast ingestelde nominale stroom van 1 en 8 A.

Zo omvat de productfamilie nu zes modulen met vaste nominale stroomwaarden (1, 2, 3, 4, 6 en 8 A). Daarnaast zijn er ook varianten met instelbare nominale waarden tussen 1-3 A, 1-4 A en 1-8 A. De producten zijn instelbaar in stappen van 1 A.

Met een bouwbreedte van slechts 6 mm zijn de 1-kanaals PTCB-apparatenbeveiligingsschakelaars uiterst ruimtebesparend. Voor u betekent dat: betrouwbare beveiliging op een smalle ruimte. Door de doorverbindmogelijkheden met het aansluitklemmensysteem CLIPLINE complete kan ook met de nieuwe modulen snel een eenvoudige potentiaalverdeling worden gerealiseerd. U maakt gebruik van de standaardaansluitklemmen en -toebehoren en hoeft geen nieuwe materialen te kwalificeren. Zo breidt u bestaande toepassingen probleemloos en snel uit.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten