Naar alle persinformatie

Energiegegevens meten, communiceren, afrekenen

12.02.2019

MID-energiemeter EMpro  

Verbruik meten, communiceren, afrekenen met MID-energiemeters EMpro

De nieuwe MID-energiemeters uit de productserie EMpro worden gebruikt voor verrekeningsdoeleinden.

Met de meetapparaten registreert u de belangrijkste elektrische parameters, die via gangbare interfaces worden gecommuniceerd. Productvarianten voor de directe stroommeting besparen u tijd en geld.

De energiemeters zijn getest conform de Europese meetapparaatrichtlijn "Measuring Instruments Directive". Daarmee kunt u het gemeten energieverbruik via de kostenplaatsen verder verrekenen. De meetapparaten registreren stroom, spanning, vermogen en energie. Voor hoge stromen zijn varianten met meetingang voor stroomtransformatoren beschikbaar. Stromen tot 80 A registreert u snel en direct via de modellen met interne stroomtransformatoren. De spanning meet u direct bij alle energiemeters. Verdere karakteristieke getallen worden in de processor berekend en via de interfaces beschikbaar gesteld. De communicatie in uw hoger geplaatste besturingssystemen vindt plaats via Mbus-, Modbus/RTU- of Modbus/TCP-interface. Verder beschikken alle apparaten over een S0-uitgang. Met slechts 72 mm breedte zorgen de producten voor veel ruimtebesparing in de schakelkast.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten