Naar alle persinformatie

Modulair softwareplatform PC Worx Engineer

02.01.2018

PC Worx Engineer  

PC Worx Engineer combineert alle engineeringstaken in één interface

Met PC Worx Engineer stelt Phoenix Contact een gratis engineeringsplatform voor alle taken op het gebied van configuratie, programmering, diagnose en visualisering van automatiseringstoepassingen ter beschikking.

De diepe integratie van de afzonderlijke onderdelen biedt daarbij doorslaggevende voordelen voor de gebruiker. De softwareopbouw biedt een intuïtieve ondersteuning voor de gebruiker op basis van een gereduceerde, overzichtelijke interface. De gebruikersinterface van PC Worx Engineer onderscheidt zich door het gebruik van contextgevoelige menu's en overzichtelijke, duidelijk gestructureerde interfaces. De gebruiker ziet alleen de functies en acties die hij op dat moment nodig heeft om zijn taak uit te voeren. Er kunnen eenvoudig nog meer functies als add-ins in de software worden geïntegreerd, zoals safety- of visualiseringscomponenten. Zo kan snel een klantspecifieke versie van PC Worx Engineer worden gegenereerd. De gebruiker betaalt alleen voor de functie-add-ins die hij daadwerkelijk nodig heeft voor zijn automatiseringsoplossing.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten