Naar alle persinformatie

Actieve redundantiemoduul als OVP-variant

20.05.2019

Actieve redundantiemoduul met OVP  

Actieve redundantiemoduul met OVP

Met de nieuwe actieve redundantiemoduul van Phoenix Contact verhoogt u de beschikbaarheid van uw installatie door ontkoppeling en bewaking.

De VP-variant van de moduul S-ORING ontkoppelt voedingsnetten en leidt de kabel redundant, gescheiden naar de verbruiker. In combinatie met de nieuwe voedingen QUINT POWER kunt u ingangsspanning en ontkoppelsegment volledig bewaken. Voor een preventieve functiebewaking informeert het moduul u over de uitgangsspanningen van de voedingen en over defecten in de bekabeling en het ontkoppelingssegment. Daardoor herkent u kritische bedrijfstoestanden op tijd. Dankzij het gebruik van de S-ORING-moduul bespaart u door de actieve ontkoppeling met MOSFET tot wel 70 procent energie. De OVP (Over Voltage Protection) beschermt aangesloten verbruikers tegen optredende overspanningen op de uitgang van meer dan 30 V DC. De moduul is met 40 A geschikt voor gelijkspanningen van 12 tot 24 V. Bespaar door de smalle bouwvorm met een breedte van 32 mm ruimte in de schakelkast. Dankzij het brede temperatuurbereik van -40 tot +70 °C is de moduul geschikt voor industriële toepassingen en flexibel in het gebruik. Met beschermende lak en ATEX- en IEC Ex-toelatingen kunt u de moduul ook onder extreme omgevingsomstandigheden gebruiken.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten