Naar alle persinformatie

Integrale videobewaking voor de industrie

24.07.2019

Videobewaking  

Betrouwbaar bewaken

Phoenix Contact biedt u een complete oplossing voor bedrade of draadloze IP-videobewaking in industriële omgevingen aan.

Hiertoe behoort een omvangrijk productenprogramma op het gebied van de aansluit- en automatiseringstechniek, dat tussen de camera en videoserver wordt toegepast.

Industrial Ethernet-componenten, voedingen, overspanningsbeveiliging, connectoren, kabels, aansluitklemmen en 19‘‘-componenten zorgen voor een betrouwbare aansluiting van de camera op de videoserver. De benodigde componenten zijn zowel afzonderlijk, als modulen of als kant-en-klare oplossing leverbaar. De producten zijn geschikt voor industriële toepassing en maken als zodanig een hoge beschikbaarheid van het netwerk mogelijk, ook in kritische toepassingen.

De IP-videobewakingsoplossing is geschikt voor kleine installaties tot en met grote systemen met hoge veiligheidseisen. Behalve objectbewaking van gebouwen of bedrijfsterreinen maakt de oplossing ook technische installatiebewaking mogelijk. Phoenix Contact biedt bovendien uitgebreid advies tijdens de ontwerpfase en planning van de video-installaties.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten