Naar alle persinformatie

Besturing voor de gebouweninfrastructuur

21.04.2017

IoT-besturing ILC 2050 BI  

IoT-besturing ILC 2050 BI

Met de IoT-besturing ILC 2050 BI van Phoenix Contact kunnen verschillende locaties in de gebouweninfrastructuur, datacenters en verspreide gebouwen worden geautomatiseerd.

De besturing beschikt over een groot aantal interfaces en ondersteunt verschillende protocollen. Door de normalisering van verschillende datatypen maakt het geïntegreerde IoT-framework een IoT-gebaseerde automatisering van processen en managementservices mogelijk, die verdere gaan dan een gebouwenbeheersysteem. Zo kunnen verschillende sensoren en actoren onafhankelijk van de fabrikant en het communicatieprotocol eenvoudig worden verbonden en datapunten in de zin van Industrie 4.0 tot universele informatieobjecten worden gemaakt. Met het programma van het modulaire Inline I/O-systeem van Phoenix Contact kan de IoT-besturing functioneel aan de desbetreffende toepassing worden aangepast. Het IoT-framework omvat talrijke communicatiedrivers voor de koppeling van verschillende systemen op het veldniveau. De aangesloten apparaten en data worden genormaliseerd en zijn vervolgens in het volledige systeem beschikbaar. Met de supervisor kan een hogere, PC-gebaseerde visualiserings- en parametreringsomgeving worden opgebouwd. Zo kunnen stations efficiënt en locatie-overstijgend worden parametreerd. Door het model met flexibele licenties kunnen licenties op elk moment naar behoefte worden uitgebreid.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten