Naar alle persinformatie

AC-laadkabels prijswinnaars van de iF Design Award 2019

04.03.2019

AC-laadkabels van Phoenix Contact winnaars van de iF Design Award  

AC-laadkabels van Phoenix Contact winnaars van de iF Design Award

Reeds voor de tweede keer werd de nieuwe generatie AC-laadkabels van Phoenix Contact onderscheiden met een gerenommeerde designprijs: na de German Design Award 2019 in oktober 2018 hebben ze nu ook de iF Design Award ontvangen.

Bekroning van de laadkabels voor elektrische voertuigen en laadpalen in de discipline Product, categorie Automobiles/Vehicles. De iF Design Award wordt één keer per jaar toegekend door de oudste, onafhankelijke designinstelling ter wereld, iF International Forum Design GmbH in Hannover.

Bij de ontwikkeling van de nieuwe productfamilie van de AC-laadkabels in samenwerking met de professionele designer Stephan Gahlow uit Hamburg lag de focus op een ergonomisch en aantrekkelijk design, een moderne vormentaal met tweekleurige, esthetische uitstraling, alsmede op robuuste en hoogwaardige materialen. Met deze uitstekende eigenschappen konden de AC-laadkabels de 67-koppige, internationale jury van experts overtuigen. Er waren veel mededingers: de juryleden moesten onder 6375 inzendingen uit 52 landen het felbegeerde kwaliteitskenmerk uitloven.

De iF Design Award is al 66 jaar een wereldwijd erkend merkteken voor uitmuntende vormgeving. Het merk iF is internationaal gevestigd als symbool voor uitstekende designprestaties. De iF Design Award behoort tot de belangrijkste designprijzen ter wereld. Deze bekroont vormgevingsprestaties in alle disciplines: product-, verpakkings-, communicatie- en servicedesign/UX, architectuur en interieurarchitectuur evenals Professional Concept. Alle bekroonde bijdragen worden gepresenteerd in de iF World Design Guide, gepubliceerd in de iF design app en geëxposeerd tijdens de iF design exhibition Hamburg.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Service

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten