Naar alle persinformatie

Confectioneerbare M12 Power-connectoren met compacte crimpaansluiting

24.07.2019

Confectioneerbare M12 Power-connectoren met compacte crimpaansluiting  

De confectioneerbare M12 Power-connectoren zijn leverbaar met verschillende aantallen polen en polarisaties

De nieuwe confectioneerbare M12 Power-connectoren met crimpaansluiting van Phoenix Contact bieden u een hoog vermogen bij een compacte bouwvorm.

Afhankelijk van de AC- of DC-toepassing staan u verschillende aantallen polen en polarisaties ter beschikking. De afgeschermde connectoren zijn door de kleine aansluitruimte compact en zorgen voor de voeding van uw motoren en apparaten met max. 16 A of max. 690 V.

Daarbij is het kruisen van aders mogelijk. In de M12-busconnector van de metalen behuizing zit een beschermde afdichting. Door de robuuste verbinding zijn ze bovendien geschikt voor spoorwegtoepassingen met een hoge schok- en trillingsbelasting. Zelfs onder een hoge mechanische belasting bestaat een betrouwbare 360°-schermaansluiting.

Voor als u aders in grote aantallen wilt confectioneren, maakt de crimpaansluiting niet alleen een handmatige, maar ook een geautomatiseerde aansluiting mogelijk. De M12 Power-connectoren zijn geschikt voor kabeldiameters van 6,5 mm tot 13 mm en aansluitdoorsneden van 1,5 mm² tot 2,5 mm².


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten