Naar alle persinformatie

Flexibiliteit ontmoet performance: crimptang met draaibaar persprofiel

30.05.2018

CRIMPFOX DUO 10: flexibiliteit ontmoet performance  

De CRIMPFOX DUO 10 ligt dankzij de ergonomische vormgeving perfect in de hand

De nieuwe CRIMPFOX DUO 10 is de crimptang voor flexibele toepassing. Het draaibare persprofiel maakt een frontale of een zijdelingse opname van adereindhulzen mogelijk.

Door bediening van de gekleurde ontgrendelknop kan het persprofiel in de gewenste plaatsingsrichting worden gedraaid. Dankzij de vergrendeling blijft het stevig in zijn positie vastzitten.

Ook TWIN-adereindhulzen kunt u door het automatische instelmechanisme procesveilig verwerken. Met de CRIMPFOX DUO 10 wordt een groot doorsnedebereik van 0,14 tot 10 mm² afgedekt.

Vanwege het uitgebalanceerde gewicht en de ergonomische vorm ligt de crimptang goed in uw hand en is de tang het lichtste op de markt verkrijgbare gereedschap in zijn soort. De bediening van de CRIMPFOX DUO 10 vergt slechts een geringe krachtsinspanning. Zo kunt u moeiteloos met de tang werken en worden tegelijkertijd hoogwaardige resultaten bereikt.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten