Naar alle persinformatie

Cloud-systeem voor PROFINET vereenvoudigt de verspreide automatisering

21.04.2017

Cloud-koppeling en cloud-besturing  

Het nieuwe PROFICLOUD-systeem vereenvoudigt de locatie-overkoepelende automatisering

Het nieuwe PROFICLOUD-systeem van Phoenix Contact maakt de wereldwijde, locatie-onafhankelijke communicatie en besturing van machines en installaties eenvoudig en betrouwbaar.

De unieke combinatie van PROFINET-standaard en PROFICLOUD-diensten biedt nieuwe mogelijkheden voor de automatisering. Het ​systeem​ bestaat uit een koppeling, de besturing, de PROFICLOUD-licentie en de PROFICLOUD-diensten. De installatie functioneert eenvoudig en snel: de gebruiker bouwt zijn automatiseringsnetwerk in zijn gebruikelijke ontwikkelomgeving op. Op de lokale locatie is de PROFICLOUD-koppeling geïnstalleerd, die het lokale PROFINET-netwerk via internet met de PROFICLOUD verbindt. Op de decentrale locaties maken de voor ​PROFICLOUD geschikte besturingen via internet verbinding met de cloud. Zonder verdere configuratie of bijkomende programmering verschijnen de decentrale apparaten nu als lokale deelnemers in het PROFINET-netwerk. De TLS-datacodering (Transport Layer Security) zorgt voor de dataveiligheid.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten