Naar alle persinformatie

Betrouwbare communicatie voor elke branche

30.11.2017

Industriële communicatietechniek - betrouwbaar communiceren  

Betrouwbare communicatieoplossingen voor elk medium

De standaard voor de waterbranche, sinds augustus 2017 erkend door het BSI, beschrijft de stand der techniek die nodig is voor de bescherming van kritische infrastructuren.

Phoenix Contact biedt een breed spectrum aan communicatieoplossingen voor talrijke branches en toepassingen aan die voldoen aan deze standaard. Het propriëtaire draadloze systeem Radioline maakt een betrouwbare communicatie alsmede seriële en gecombineerde signaaloverdracht over 20 kilometer mogelijk. Voor de draadloze Ethernet-overdracht zijn de componenten voor industriële WLAN- en Bluetooth-netwerken Factory Line WLAN en Factory Line EPA geschikt. Worden particuliere kabeltrajecten gebruikt, dan levert de productfamilie SHDSL-extenders een robuuste, redundante en goed te diagnosticeren oplossing voor een hoge uitvalveiligheid. Bescherming tegen schadelijke software en manipulatie wordt gerealiseerd met de security-routers MGuard. Deze maken een veilige communicatie met uitgebreide VPN- en firewall-functionaliteiten mogelijk. Bovendien kunnen met de MGuard Secure Cloud veel VPN-verbindingen tegelijkertijd worden gebruikt en bewaakt. Is er geen Ethernet-infrastructuur beschikbaar, dan biedt de TC Router betrouwbare oplossingen voor een draadloze verbinding van de installatie met het besturingssysteem. De toebehoren uit het omvangrijke productenprogramma maken de veilige communicatieoplossing compleet.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten