Naar alle persinformatie

Intelligente Ethernet-extenders

07.01.2019

Ethernet-extenders met intelligente overspanningsbeveiliging  

Ethernet-extenders met intelligente overspanningsbeveiliging

De TC-extenders van Phoenix Contact verlengen niet alleen eenvoudige point-to-point-trajecten door middel van plug-and-play.

Door toepassing van slechts een enkel Managed apparaat kunnen alle extender-trajecten en -deelnemers via IP eenvoudig op afstand worden bewaakt. Bij onverwachte gebeurtenissen zoals een trajectverzwakking staat deze informatie via een SNMP-trap (Simple Network Management Protocol) ter beschikking en kan zo als waarschuwing naar één of meerdere vrij te kiezen netwerkdeelnemers worden gestuurd. Op de beurs SPS IPC Drives in Neurenberg kan deze toepassing op de centrale stand van Phoenix Contact nader worden bekeken.

Bovendien beschikken de Managed Ethernet-extenders over een geïntegreerde, vervangbare overspanningsbeveiliging. De daarbij gebruikte intelligente Plugtrab PT-IQ-technologie zorgt niet alleen voor de nodige bescherming. De status van de overspanningsbeveiliging kan op elk moment op afstand worden opgevraagd en in ernstige gevallen ook als SNMP-waarschuwingsmelding worden verzonden. De apparaten informeren zodoende zelfstandig welke overspanningsbeveiliging binnenkort moet worden vervangen of waar onmiddellijk vervanging nodig is.

Door de automatische herkenning van de topologie en overdrachtssnelheid kunnen extender-toepassingen tijdens bedrijf en zonder van invloed te zijn op lijn- en ringtopologieën eenvoudig en zonder configuratie worden uitgebreid tot maximaal 50 extenders. Er hoeven geen speciale kabels te worden toegepast. Voor de Ethernet-koppeling kunnen willekeurige tweedraadsleidingen worden gebruikt. Hierdoor wordt een overdrachtsbereik mogelijk die verder gaat dan de desbetreffende standaard tot wel 20 km per extender-segment.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Service

Ethernet-extendersysteem

In de praktijk bij Stadtwerken Bad Pyrmont


Intelligente Ethernet-Extender

Verbinden Sie Netzwerke über ein beliebiges Zweidrahtkabel bis zu 20 Kilometern.

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten