Naar alle persinformatie

Push-in-contactblokken voor heavy-duty connectoren

21.04.2017

Contactblokken met push-in-aansluittechniek  

Eenvoudig aansluiten zonder gereedschap

Phoenix Contact biedt u een groot programma contactblokken met push-in-aansluiting voor heavy-duty connectoren uit de gangbare behuizingsseries.

De nieuwe contactblokken PT-TWIN bieden nu voor het eerst push-in-aansluittechniek met dubbele aderaansluiting. Zo kunnen twee aders eenvoudig en zonder gereedschap op één contactplaats worden aangesloten. U bespaart tijd, inbouwruimte en een extra rangeerniveau. Met brugelementen kunt u direct in de connector een potentiaalvermenigvuldiging realiseren. Dit biedt nieuwe mogelijkheden voor de bedrading van vermogens en meerpolige signalen. PT-TWIN is leverbaar als contactblokken met een vast aantal polen of in modulaire uitvoering voor behuizingen van serie B. Ook voor behuizingen van de compacte D-serie worden nu voor het eerst contactblokken met push-in-aansluiting geïntroduceerd. Alle contactblokken zijn compatibel met de marktstandaard. Ze kunnen met andere behuizingen en aansluittechnieken worden gecombineerd.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten