Naar alle persinformatie

Network Manager minimaliseert configuratiewerkzaamheden

10.07.2017

Verpakking van de software Network Manager  

De Network Manager - eenvoudige inbedrijfstelling en configuratie

Met de Network Manager bieden wij u nieuwe software voor een snelle en eenvoudige inbedrijfstelling van de Phoenix Contact Managed Switches, Wireless-componenten en security appliances.

De toepassing van Managed Switches of WLAN-componenten brengt ook altijd configuratiewerkzaamheden met zich mee.Er moeten ten minste de IP-parameters worden geconfigureerd. Maar vaak komen er ook nog andere functies bij, zoals redundantie, segmentering door VLAN's of bij WLAN-componenten de SSID. Om de omgang met een stijgend aantal te managen apparaten in een netwerk voor u te vereenvoudigen, dienen de configuratiewerkzaamheden geminimaliseerd te worden. Hier wordt u geholpen door de Network Manager, doordat netwerkcomponenten via één tool kunnen worden bewaakt en geconfigureerd en actueel gehouden kunnen worden. Vooral het controleren of de vele componenten nog up-to-date zijn brengt veel werk met zich mee. Dit kan door een eenvoudige roll-out van de firmwares tot een minimum worden beperkt.

Om ook tegemoet te kunnen komen aan de Ethernet-protocollen EtherNet/IP en PROFINET, is de IP-toewijzing via DHCP en DCP geïntegreerd. Zodoende kan de Network Manager ook in uw toepassingsgebied worden ingezet, of u nu actief bent in de machinebouw, installatiebouw of procestechniek.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten