Naar alle persinformatie

Smalle beveiliging voor 3-aderige toepassingen

17.05.2019

Smalle overspanningsbeveiligingsmodules met een bouwbreedte van 6 mm  

Smalle overspanningsbeveiliging voor 3-aderige toepassingen

Phoenix Contact vult zijn smalle overspanningsbeveiligingsmodules voor de M&R-techniek TERMITRAB complete aan met een maatwerkoplossing voor meetcircuits met meer dan twee signaaladers die gevoelig zijn voor impedantie.

Daardoor zijn vanaf nu smalle beveiligingsmodules voor 3-aderige toepassingen voor u beschikbaar met een bouwbreedte van 6 mm. De producten integreren naadloos in het productprogramma van de productfamilie TERMITRAB complete. Ook deze bieden de voordelen als steekbaarheid en de optionele visuele afstandsmelding. Ook voor intrinsiekveilige gebieden is met een nieuw, steekbaar product een oplossing voor u beschikbaar: de nieuwe overspanningsbeveiligingsmodules TTC-6P-3 onderscheiden zich ten opzichte van de HF-varianten door een duidelijk hogere nominale stroom van 5 A. Typische toepassingen voor de nieuwe beveiligingsmodules voor 3-aderige toepassingen zijn bijv. temperatuurmetingen. Er is geen restverzwakking vanwege ontbrekende weerstanden in de beveiligingsschakeling. De meetsignalen worden niet beïnvloed.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten