Naar alle persinformatie

Overspanningsbeveiliging met 4+0-schakeling

24.07.2019

Krachtige overspanningsbeveiliging met 4+0-schakeling  

Extreem smal en krachtig: de nieuwe Type 2-beveiligingsmodule nu ook als 4+0-variant

De wereldwijd smalste Type 2- overspanningsbeveiligingsmodule VALVETRAB-SEC is nu ook leverbaar met een 4+0-schakeling.

Deze variant gebruikt u voor TN-S- en IT-voedingssystemen. Met de hoge continue spanning van 440 V AC is de overspanningsbeveiligingsmodule krachtig en biedt deze beveiliging voor uw installaties van het spanningsniveau 400/690 V AC.

De nieuwe Type 2-beveiligingsmodule vult het bestaande productenprogramma van de SEC-productfamilie aan. Veel voordeel biedt de ruimtebesparende installatie, die te danken is aan de bouwvorm, die met 12 mm per pool zeer compact is gehouden. De beveiligingsmodulen zijn steekbaar uitgevoerd, zodat ze bij servicewerkzaamheden eenvoudig kunnen worden vervangen. Verwisseling van de stekers is niet mogelijk, omdat ze mechanisch gepolariseerd zijn.

De onderbrekingsvrije beveiliging van uw installatie is dankzij het krachtige afschakelmechanisme en de hoogwaardige componenten gegarandeerd. Ook de daaropvolgende installatiedelen worden dankzij het lage beveiligingsniveau minder belast.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten