Naar alle persinformatie

Veiligheidsschakelaarsysteem met IO-Link

02.05.2018

Aanrakingsvrije veiligheidsschakelaar PSRswitch  

Aanrakingsvrije veiligheidsschakelaar PSRswitch

Het nieuwe veiligheidsschakelaarsysteem van Phoenix Contact bestaat uit een aanrakingsvrije, gecodeerde veiligheidsschakelaar PSRswitch en het veiligheidsrelais PSRmini met IO-Link.

De elektronische veiligheidsschakelaar wordt voor de veilige positie- en beveiligingsdeurbewaking in machines en productie-installaties gebruikt. De schakelaar met M12-aansluittechniek overtuigt door zijn compacte bouwvorm en kan bijzonder flexibel op deuren en afdekkingen worden gemonteerd. Vanwege de geïntegreerde RFID-technologie biedt de schakelaar maximale bescherming tegen manipulatie voor een hoog veiligheidsniveau. De veiligheidsschakelaars zijn configureerbaar voor stand-alone-toepassing of voor logische serieschakeling volgens EN ISO 14119 tot PL e.

In combinatie met het nieuwe relais PSRmini PSR-MC42 kan belangrijke statusinformatie via IO-Link aan de besturing worden doorgegeven. De machine-eigenaar krijgt zodoende een economische totaaloplossing met nieuwe diagnosemogelijkheden voor de smart factory. 


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten