Naar alle persinformatie

Compacte connectorbehuizingen voor een modulair contactblok

27.08.2018

Flexibel toepasbaar voor energie-, signaal- of dataoverdracht  

EVO-M1-behuizingen voor enkele modulen voor een modulair contactblok

De nieuwe kunststofbehuizingen HEAVYCON EVO M1 zijn geschikt voor een modulair contactblok. In vergelijking met een B6-interface zijn ze kleiner en voordeliger.

Zoals alle EVO-behuizingen hebben ook de M1-behuizingen voor enkele modulen een zwenkbare kabelwartel met bajonetsluiting. Hierdoor reduceert uw voorraadopslag met 70 % en verhoogt uw flexibiliteit. Met slechts één wartel creëert u in combinatie met twee EVO-kabelwartels vier behuizingsvarianten. Pas bij het vastzetten van de kabelwartel legt u aansluitrichting van de kabel vast. U hebt de keuze tussen een zijdelingse of een rechte kabelaansluiting. De vergrendeling van aanbouw- en wartelbehuizingen gebeurt door middel van een lengtebeugel. De M1-behuizingen zijn geschikt voor alle gangbare enkele modulen. Zo worden uw data, signalen of vermogen comfortabel via een compacte interface overgedragen. De kunststofbehuizingen voldoen aan beschermklasse IP66 en zijn stootvast tot IK09.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten