Naar alle persinformatie

Smalle overspanningsbeveiliging voor DC-stroombronnen

10.07.2017

Steekbare overspanningsbeveiliging voor lineaire DC-stroombronnen  

Steekbare overspanningsbeveiliging voor lineaire DC-stroombronnen

Met slechts twaalf millimeter per kanaal dienen de nieuwe Type 2-overspanningsbeveiligingsmodulen VALVETRAB SEC-DC van Phoenix Contact voor de beveiliging van lineaire gelijkstroombronnen.

Op basis van de Safe Energy Control Technology (SEC) bieden deze producten een lange levensduur en een hoog prestatieniveau. Het krachtige afschakelmechanisme biedt beveiliging voor alle gangbare 120/220 V DC-toepassingen. Het hoge blusvermogen van de afleider zelf maakt toepassing zonder voorzekering mogelijk. Door het lage beveiligingsniveau worden de erachter aangebrachte componenten betrouwbaar beveiligd. Basiselement en steker kunnen 180° ten opzichte van elkaar worden gedraaid. Hierdoor is een aansluiting met korte kabellengten mogelijk, waarbij de codering leesbaar blijft. De goed zichtbare statusindicatie en het potentiaalvrije meldcontact geven op elk moment informatie over de status van het product. Met het testapparaat CHECKMASTER 2 kunnen periodieke controles van de beveiligingsmodulen snel en eenvoudig worden uitgevoerd.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten