Naar alle persinformatie

Direct aan te sluiten verdelerblokken met push-in-aansluiting

10.07.2017

Direct aan te sluiten verdelerblokken PTFIX met push-in-aansluiting  

Direct aan te sluiten verdelerblokken PTFIX met push-in-aansluiting

Pas nu de nieuwe verdelerblokken PTFIX van Phoenix Contact zonder handmatige doorverbinding toe en zorg voor een tijdbesparing van wel 80 procent.

De 1,5 mm²- en 2,5 mm²-verdelerblokken worden met verschillende pooltallen aangeboden. Sluit ze zonder tussenruimte op elkaar aan en breid uw potentialen flexibel uit met 2-polige standaardinsteekbruggen. De verdelerblokken zijn naar keuze leverbaar met rail-, directe of plakmontage, zodat u elke applicatie flexibel kunt opbouwen. Voorbewerkte of massieve aders sluit u tijdbesparend aan met de push-in-insteekveerdruktechniek, waarvoor geen gereedschap nodig is. Door de verticale montage op de montagerail en de compacte bouwvorm behaalt u een ruimtebesparing van wel 50 procent. Voor een duidelijke, intuïtieve en veilige installatie zijn de verdelerblokken en voedingsklemmen met 6, 12 en 18 aansluitpunten leverbaar in 11 kleuren. Door middel van de codering van alle aansluitpunten verkrijgt u een overzichtelijke bedrading. Zo zorgt u met PTFIX voor een flexibele en economische belastings- en stuurstroomverdeling.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten