Naar alle persinformatie

Draadloos systeem ondersteunt kabelnetwerk

15.08.2016

Multipoint-multiplexer  

Gemengd bedrijf op willekeurige frequentiebanden

De nieuwe kabelgebonden stations Radioline RAD-RS485-IFS worden nu ook volledig in alle draadloze modulen Radioline ondersteund.

Dit geldt voor de wereldwijd inzetbare 2,4 GHz-, de voor Europa geschikte 868 MHz- of de in Noord-Amerika en Canada gebruikelijke 900 MHz-frequentieband. Door een firmware-update van de draadloze kopmodulen kunnen gemengde netwerken worden opgebouwd, die uit draadloze stations en kabelgebonden stations bestaan. Alle features zoals de eenvoudige toewijzing van de I/O-informatie door middel van duimwieltjes staan in het hele netwerk ter beschikking. Naast het gemengde bedrijf met een draadloos systeem kunnen de communicatiemodulen RAD-RS485-IFS zowel als multipoint-multiplexer via een tweedraads RS-485-verbinding of als stand-alone op een Modbus/RTU-master worden toegepast. Door de galvanische kanaalscheiding en een breed temperatuurbereik van -40 °C tot +70 °C zijn de I/O-uitbreidingsmodulen geschikt voor een robuuste toepassing in 24/7-applicaties. Een omvangrijk toelatingenpakket met ATEX-, IECEx- en UL-toelatingen maken het Radioline-systeem compleet.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten