Naar alle persinformatie

PLC logic overtuigt in producttest

27.01.2016

Testpakket PLC logic  

PLC logic behaalde in de producttest een zeer goed resultaat

Het programmeerbare logicarelaissysteem PLC logic werd onlangs getest door het vaktijdschrift elektrotechnik van Vogel Business Media GmbH.

Het systeem is geschikt voor het realiseren van kleine automatiseringstaken en voegt voor het eerst logica-, interface- en veldbusniveau in één systeem samen. Er hebben in totaal 89 lezers aan de producttest deelgenomen, die hun praktijkervaringen bij het realiseren van besturingstaken deelden via een online enquête. Hiervoor kregen ze een testpakket, bestaande uit een logicamoduul, acht relaismodulen, een netsteker en een USB-stick met de software Logic+ en de benodigde documentatie. Alles bij elkaar viel de test zeer positief uit: negen van de tien testers kunnen zich voorstellen het systeem in te zetten voor de gebouwentechniek of installatiebesturing. De bij de producttest verzamelde feedback wordt gebruikt bij toekomstige verdere ontwikkeling.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten