Naar alle persinformatie

Ondersteunend systeem voor efficiënte aderverwering

28.11.2019

Ondersteunend systeem WIRE assist, ClipX  

Ondersteunend systeem WIRE assist

In de industriële schakelkastbouw worden processen nog altijd gekenmerkt door een hoog aandeel aan handmatige werkstappen. Met het ondersteunende systeem Wire Assist uit de productfamilie ClipX heeft Phoenix Contact een oplossing om de processen langs de gehele keten van toegevoegde waarde te optimaliseren.

Het software-ondersteunde systeem leidt u door het proces van semi-geautomatiseerde aderverwerking, stuurt de relevante uitgangsmodulen aan en stelt de noodzakelijke informatie gebaseerd op CAE-gegevens beschikbaar.

De modulaire opbouw van de werktafel geeft u de overeenkomstige vrijheid in de vormgeving van de werkplekken en zorgt zo samen met de elektrische hoogteverstelling voor individuele ergonomie in de toepassing. Naast de daaruit resulterende optimale grijpafstanden verlaagt het ondersteunende systeem door de mobiliteit ook de loopafstanden. Zo verlaagt u doorlooptijden en verhoogt u de efficiëntie.

De productfamilie ClipX is onderdeel van de systeemoplossing Complete Line voor de schakelkast.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten