Naar alle persinformatie

Universele relais met bipolariteit

21.04.2017

Universeel relais  

Universeel toepasbare industriële relais met bipolariteit

Het productenprogramma van de industriële relaissystemen van Phoenix Contact is vanaf nu uitgebreid met nieuwe relais met bipolariteit.

Ze zijn o.a. geschikt voor minschakelende toepassingen. Bovendien zijn ze universeel toepasbaar en compatibel met de relaissokkels uit de relaisserie RIFLINE complete en de standaardserie PR. De afzonderlijke relais zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen met twee- of viervoudige wisselcontacten. Ze onderscheiden zich wat betreft ingangsspanning, grensstroom en omgevingstemperatuur en zijn uiterst kostenefficiënt omdat ze geen indicatie- en ingangsschakeling hebben. Als contactmateriaal wordt zilvernikkel gebruikt, dat naast een hoge inbrandbestendigheid een lage neiging tot vastlassen vertoont. Door de mechanische schakelstandindicatie kan de gebruiker de schakeltoestanden snel herkennen. Er zijn insteekmodulen leverbaar voor een functionele uitbreiding met led's of ingangsschakelingen.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten