Naar alle persinformatie

Nieuwe relaismodulen voor explosiegevaarlijke omgevingen

05.03.2015

Zeer compacte relaismodulen PLC-INTERFACE voor Ex-omgevingen  

PLC-INTERFACE omvat nu ook varianten voor Ex-omgevingen

De productfamilie van de zeer compacte relaismodulen PLC-INTERFACE omvat nu ook varianten voor toepassing in explosiegevaarlijke omgevingen.

Explosiegevaarlijke bereiken in industriële omgevingen stellen hoge eisen aan de betrouwbaarheid en veiligheid van schakelcomponenten. De nieuwe relaismodulen voldoen daarom aan de wettelijke voorschriften en toelatingen volgens Class 1, Division 2. Bovendien zijn er diverse varianten die voldoen aan de ATEX-richtlijn. De relaismodulen beschikken over RTIII-afgedichte relais en een veilige scheiding volgens DIN EN 50178 tussen spoel en contact. Ze zijn leverbaar in schroef- en veerdruk-aansluittechniek en besparen ruimte in de schakelkast. De potentiaalverdeling wordt tijdbesparend met insteekbruggen gerealiseerd, die in de brugschachten van de relais worden aangebracht. Bovendien kunnen de bekabelingswerkzaamheden voor de modulen door de aansluiting op de systeembekabeling door middel van adapters verder gereduceerd worden.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten