Naar alle persinformatie

Eenvoudige kabel- en adergeleiding naar de schakelkastdeur

21.04.2017

Kabelgeleidingssysteem CGS  

Eenvoudige kabel- en adergeleiding naar de schakelkastdeur

Het kabelgeleidingssysteem CGS met zwenkarm van Phoenix Contact vereenvoudigt voor u het betrouwbaar leggen van aders, kabels en kabelbomen naar de schakelkastdeur of het zwenkbare montageraam.

Maak de voor patent aangemelde draaischarnieren zonder gereedschap open en dicht en leg uw kabels inclusief connector door de scharnieren. In vergelijking met montage met kabelslangen is dit veel eenvoudiger en tijdbesparend. Het kabelgeleidingssysteem is vooral geschikt voor standaardkabels met geconfectioneerde connectoren. Beschadigingen aan de aders bij het openen en sluiten van de deur worden voorkomen doordat de beweging en buiging door het zwenkbereik van max. 180° voorgedefinieerd is. De beschermkappen bieden extra bescherming voor uw kabels en aderbundeling. De trekontlasting brengt u met vertrouwde kabelbinders tot stand. Royale coderingsmogelijkheden op de kabelbrug zorgen voor overzichtelijkheid. Vereenvoudig uw engineering doordat u het kabelgeleidingssysteem in tegenstelling tot kabelslangen in het CAD-systeem kunt engineeren en laten weergeven. Daardoor zijn uw kabellengten voorgedefinieerd en eveneens planbaar.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten