Naar alle persinformatie

Kabelinvoersysteem voor een snelle montage van niet-geconfectioneerde kabels

27.10.2015

CES Multigates  

Metaalversterkte kabeldoorvoerplaten CES Multigates

Naast het frame CES voor voorgeconfectioneerde kabels levert Phoenix Contact met CES Multigates nu ook een oplossing voor kabels zonder steker.

Met de nieuwe metaalversterkte kabeldoorvoerplaten kunnen niet-geconfectioneerde kabels snel, voordelig en ruimtebesparend door de wand worden geleid. Er kunnen tot max. 37 kabels betrouwbaar worden geïnstalleerd. Door de dubbele membraanafdichting, de beschermingsgraad IP 66/67 en het toepassingsbereik bij temperaturen van -40 °C tot +100 °C kunnen de kabeldoorvoerplaten ook outdoor worden toegepast. Bovendien zijn ze UL-listed volgens UL 94 V-0 en oliebestendig. Daarmee zijn ze ook geschikt voor robuuste toepassingen. Het kabelinvoersysteem is toepasbaar voor kabels met een diameter van vijf tot 60 mm. Met verschillende modellen met uiteenlopende schikkingen van de kabels wordt ervoor gezorgd dat de juiste combinatie van kabels snel geïnstalleerd is om zodoende tijd en geld te besparen. In combinatie met moduleplaten worden de kabeldoorvoerplaten direct op de bodem van een schakelkast geïnstalleerd.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten