Naar alle persinformatie

Ronde M12-connectoren met push-pull-snelvergrendeling

21.01.2018

Ronde M12-connectoren met push-pull-snelvergrendeling  

Ronde M12-connectoren met push-pull-snelvergrendeling

Phoenix Contact heeft nu de eerste ronde push-pull-connectoren met fabrikantoverkoepelend steekcompatibele push-pull-snelvergrendeling in zijn programma.

De M12-busconnectoren voor de directe printplaataansluiting zijn leverbaar als eendelige varianten voor het golfsolderen (A- of D-gepolariseerd), als tweedelige varianten voor reflow-solderen (A-, D- of X-gepolariseerd), alsmede als litzenuitvoeringen (A- of D-gepolariseerd). Aan veldzijde wordt het programma gecompleteerd door de bijpassende confectioneerbare connectoren in een rechte of een haakse bouwvorm. Dankzij de push-pull-snelvergrendeling vergrendelen de connectoren snel en betrouwbaar met een klik. Als de connector niet correct vergrendelt, springt hij terug. De steekcompatibiliteit waarborgt een wereldwijd hoge beschikbaarheid en maakt een eenvoudige uitbreiding van bestaande bekabelingsconcepten voor u mogelijk. De 360°-schermaansluiting zorgt voor een storingvrije overdracht, ook onder extreme mechanische belastingen zoals schokken of trillingen. Daarmee zijn de ronde connectoren vooral geschikt voor toepassing in de spoorwegindustrie.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten