Naar alle persinformatie

Robuuste voeding met 40 A voor lastige omgevingsomstandigheden

21.04.2017

Voeding TRIO POWER met 40 A  

TRIO POWER: 40 A-voeding voor meer vermogen

Zorg met de nieuwe varianten van de voedingsfamilie TRIO POWER van Phoenix Contact ook onder lastige omgevingsomstandigheden voor een betrouwbare voeding van uw verbruikers.

De nieuwe 40 A-voeding is net als de voorgaande voedingen elektrisch en mechanisch zeer robuust. Een hoge beschikbaarheid heeft voor alle machines en installaties de hoogste prioriteit. De TRIO POWER-voeding biedt daarom de dynamische boost, die met 60 A en dus 150 procent van de nominale stroom gedurende vijf seconden ook moeilijke belastingen start. Het robuuste design met een hoge spanningsvastheid, de hoge MTBF-waarden (Mean Time Between Failure) van meer dan een miljoen uur alsmede de actieve functiebewaking met DC-OK-led en potentiaalvrij signaalcontact zorgen voor een betrouwbare voeding van alle aangesloten 24 V DC-verbruikers. Het aansluiten zonder gereedschap dankzij de push-in-aansluiting bespaart u tijd bij het installeren. Met een bouwbreedte van slechts 110 mm bespaart de 3-fase 40 A-voeding ruimte in de schakelkast.  Het brede temperatuurbereik van -25 °C tot 70 °C zorgt voor maximale toepassingsflexibiliteit. Zowel het brede ingangsspanningsbereik van 320 tot 575 V AC als het omvangrijke toelatingenpakket maken een wereldwijde toepassing mogelijk.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten