Naar alle persinformatie

Nieuwe AC-voeding met geïntegreerde energiebuffer

10.10.2016

Onderbrekingsvrije voeding TRIO AC-UPS  

De nieuwe TRIO AC-UPS met geïntegreerde VRLA-energiebuffer

De nieuwe onderbrekingsvrije voedingen (UPS) uit de productfamilie Trio voor de montagerail van Phoenix Contact zorgen voor een betrouwbare voeding van AC-belastingen met max. 750 VA / 600 W.

De voeding is leverbaar voor 230 V AC- en 120 V AC-toepassingen. Apparaten hoger in de hiërarchie kunnen via de geïntegreerde USB-interface met de voeding worden verbonden. Zo kunnen bijvoorbeeld aangesloten industriële PC's worden uitgeschakeld. De zuivere sinuscurve bij de uitgang maakt een vlekkeloze overgang mogelijk, want de tijdens accubedrijf gegenereerde sinus is synchroon met het voorheen voedende net.

Omdat het UPS-moduul en de energiebuffer in één behuizing zijn ondergebracht, is de voeding uitermate ruimtebesparend. De geïntegreerde VRLA-energiebuffer zorgt voor lange buffertijden en is uitbreidbaar met nog een energiebuffer. Het voeden van belastingen vanuit de energiebuffer is ook zonder ingangsnet mogelijk. Voor de signalering en functiebewaking zijn led-statusindicaties alsmede actieve 24 V DC-schakeluitgangen voor het doorgeven aan een hoger besturingssysteem beschikbaar.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten