Naar alle persinformatie

Meldsysteem met nieuwe firmware en app

21.04.2017

TC Mobile I/O X200  

Compact meldmoduul voor alarmerings- en communicatietaken op afstand.

Het compacte meldsysteem TC Mobile I/O X200 van Phoenix Contact, dat speciaal voor alarmerings- en schakeltaken is geoptimaliseerd, is vanaf nu met een gratis app voor Android en iOS nog eenvoudiger te bedienen.

De buitenverlichting of een afgelegen pomp kunnen zo bijvoorbeeld tijdbesparend met een druk op de knop worden geschakeld. Met de app is een SMS schrijven overbodig geworden waardoor nog meer bedieningsgemak wordt geboden. De handmatig of periodiek opgevraagde status-update maakt een overzicht over de communicatiekosten mogelijk. Alarmmeldingen worden zoals gebruikelijk per SMS en e-mail verzonden. Zo is er ook zonder internetverbinding een hoge bereikbaarheid. Met de nieuwe firmware 2.0 kunnen de uitgangen van het meldsysteem per telefonische oproep worden geschakeld, zonder daarbij kosten te veroorzaken. Daarbij herkent het apparaat de binnenkomende oproep, maar beantwoordt het deze niet. Bovendien kunnen de analoge ingangen geschaald en van een eenheid voorzien worden. Het apparaat zet automatisch het gemeten sensorsignaal om in de daadwerkelijke meetgrootheid.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten