Naar alle persinformatie

Overspanningsbeveiliging optisch bewaakt

10.07.2017

Optische bewaking van overspanningsbeveiligingsmodulen  

Optische bewaking van overspanningsbeveiligingsmodulen

TERMITRAB complete is de nieuwe productfamilie van Phoenix Contact met de smalste overspanningsbeveiligingsmodulen voor de M&R-techniek.

Naast de supersmalle beveiligingsmodulen vanaf een bouwbreedte van slechts 3,5 mm biedt de productfamilie ook varianten in een bouwbreedte van 6 mm met mechanische signalering. Optioneel leverbare sets voor afstandsmelding bewaken daarbij tot max. 40 beveiligingsmodulen. De bewaking vindt plaats door middel van een lichtscherm. Valt er een overspanningsbeveiligingsmoduul uit door overbelasting, dan sluit het geïntegreerde afschakelmechanisme de remote tunnel op het betreffende beveiligingsmoduul. Het lichtscherm van de afstandsmelding is onderbroken. De foutstatus wordt via het ontvangstmoduul en een potentiaalvrij relaiscontact doorgegeven aan de daaropvolgende systemen. Het voordeel van de optische bewaking zit voor u in de eenvoudige installatie. Er is geen bewerkelijke programmering of extra bedrading van de beveiligingsmodulen nodig.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten