Naar alle persinformatie

Procesinnovaties voor de schakelkastbouw

07.05.2019

Engineerings- en coderingssoftware PROJECT complete  

PROJECT complete - Van de planning tot de complete schakelkast

Phoenix Contact staat als betrouwbare partner voor u klaar bij de optimalisatie van uw processen in de schakelkastbouw.

Wij bieden uniforme oplossingen die door samenwerking ontstaan en gebaseerd zijn op onze producten, diensten en ervaringen. Digitale gegevens worden hierbij transparant gebruikt, processen worden geoptimaliseerd en tijd wordt bespaard. De engineerings- en coderingssoftware PROJECT complete begeleidt het complete proces van de schakelkastbouw. Het programma biedt een intuïtief te bedienen gebruikersinterface en maakt een klantspecifieke planning, automatische controle en directe bestelling van klemmenstroken mogelijk. Door geoptimaliseerde interfaces integreert u de gegevens uit gangbare CAE-systemen op eenvoudige wijze. Daarmee behaalt u in het gehele engineering-proces een aanzienlijke tijdbesparing.

De klemmenstrookproductie van Phoenix Contact maakt flexibele hantering mogelijk van orderpieken en de just-in-time levering van uw geïndividualiseerde, compleet samengestelde montagerails. Engineering, inkoop, installatie en bedrijf worden aanzienlijk eenvoudiger.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten