Naar alle persinformatie

Dataconnectoren voor Ethernet en Profinet

13.11.2019

Dataconnectoren voor Ethernet en PROFINET  

Dataconnectoren voor Ethernet en PROFINET

Phoenix Contact vult zijn programma met ronde connectoren aan voor de datatransmissie: de nieuwe tweedelige apparaatconnectoren in bouwgrootte M8 zijn met name geschikt voor compacte apparaten, zoals SCADA-bedieningsunits of camerasystemen.

De vierpolige buscontacten zijn in D-codering uitgevoerd en staan de datatransmissie in Ethernet- en PROFINET-omgevingen toe met max. 100 MBit/s (CAT5 conform IEEE 802.3). Voor de montage in de wand van het apparaat zijn schroefdraad- of indrukbehuizingen beschikbaar voor een mechanisch stabiele poort-schroefverbinding. Gemonteerd voldoen de apparaatconnectoren aan beschermklasse IP67. Voor hoge vereisten aan de elektromagnetische compatibiliteit (EMC) zijn speciaal afgeschermde uitvoeringen verkrijgbaar. De M8-apparaatconnectoren zijn gestandaardiseerd volgens de IEC-norm 61076-2-114 en zijn geschikt voor stromen tot 4 A alsmede spanningen tot 60 V.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten