Naar alle persinformatie

Network Manager met topologie-weergave

12.04.2019

Verpakking van de software Network Manager  

De Network Manager - eenvoudige inbedrijfstelling en configuratie

Met de FL Network Manager kunt u nu al netwerkcomponenten van Phoenix Contact in gebruik nemen, bewaken en updaten.

Nu is er met de nieuwe versie 3.0 een uitbreiding van de software met een topologie-weergave en de functie "SNMP Scripting".

Om uw netwerken betrouwbaar te laten werken, moet u uw netwerkcomponenten niet alleen correct configureren, maar ook op de goede manier met elkaar verbinden. Met de nieuwe topologie-weergave kunt u de apparaataansluitingen per netwerkpoort controleren en weergeven. Op die manier controleert u of uw werkelijke netwerkstructuur aan uw geplande structuur voldoet. Bovendien bieden wij u met de topologie-weergave de mogelijkheid om de configuratie van de redundantieprotocollen te controleren. Met behulp van gekleurde weergaven kunt u belangrijke informatie, zoals de rollen van afzonderlijke poorten en apparaten in het redundantiesysteem en de daaruit resulterende redundante trajecten, in één oogopslag herkennen.

Een diepere diagnose van de netwerkopbouw, bijv. bij een storing, kunt u eenvoudig realiseren met de SNMP Scripting. Met de versie 3.0 van de Network Manager kunt u SNMP-parameters van willekeurige apparaten in het netwerk uitlezen om te allen tijde een actueel overzicht te krijgen.

Nieuwsgierig? Van onze homepage kunt u eenvoudig en kosteloos een demoversie downloaden om te testen.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten