Naar alle persinformatie

Behuizingen van roestvaststaal voor de Ex-omgeving

02.06.2015

CLIPSAFE Ex-behuizingen van roestvaststaal  

Lege roestvaststalen behuizingen voor de Ex-omgeving

De nieuwe lege behuizingen en klemmenkasten CLIPSAFE van roestvaststaal van Phoenix Contact zijn geschikt voor toepassing onder extreme omstandigheden.

De 140 robuuste, ATEX- en IECEx-toegelaten standaardbehuizingen zijn als deur- of eindplaatvarianten in negen bouwdiepten met afmetingen tot max. 1000 x 1000 x 300 mm leverbaar en bieden een optimale bescherming van applicaties in industriële omgevingen en procestechnische bereiken. Voor een praktische toepasbaarheid kan de draairichting van de deur eenvoudig worden aangepast aan de inbouwsituatie. Hetzelfde geldt voor de montagehoek. De speciale deur- en eindplaatafdichting zorgt ook na meermaals openen voor een veilige afdichting. Tegelijkertijd vormt de afdichtingslaag een afvoergoot, die een betrouwbare bescherming biedt tegen het binnendringen van vocht en vuil. Dankzij de deuropeningshoek van 135° kunnen service- en onderhoudswerkzaamheden comfortabel worden uitgevoerd. Aan vier behuizingszijden zijn wartelplaten met gepatenteerde afdichting en onverliesbare montageschroeven mogelijk. De lege Clipsafe-behuizingen zijn op verzoek leverbaar met gemonteerde aansluitklemmen en kabelwartels en aanpasbaar met schroefdraden, boringen en rechthoekige uitsparingen.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten