Naar alle persinformatie

De Phoenix Contact-groep heeft nu een adviescollege

10.10.2016

Adviescollege Phoenix Contact  

Het nieuwe adviescollege van Phoenix Contact

De familie-onderneming Phoenix Contact GmbH & Co. KG uit Blomberg, Duitsland heeft nu een adviescollege dat de directie adviserend terzijde staat.

Het adviescollege is samengesteld uit drie externe leden en twee vertegenwoordigers van de elf aandeelhouders. Dr.-Ing. Eberhard Veit wordt de voorzitter van het adviescollege. In zijn voorgaande functie was hij voorzitter van de raad van bestuur van automatiseringsbedrijf Festo AG.

Een ander lid is Prof. Dr. Günther Schuh van de RWTH Aachen. Deze machinebouw-ingenieur bezet sinds 2002 de leerstoel voor productiesystematiek. Het derde collegelid is Ralph Heuwing, CFO bij Dürr AG, een onderneming in de machine- en installatiebouw.

De familie-aandeelhouders worden vertegenwoordigd door Christine Eisert, echtgenote van de overleden Gerd Eisert, en Dr. Frank Eisert, zoon van Klaus Eisert. De aandeelhouders Klaus Eisert, Oliver Hoffmeister en Prof. Dr. Dr. Helge Hohage zijn eveneens lid van de raad.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten