Naar alle persinformatie

Motoren eenvoudig en snel aansluiten

16.02.2015

Met push-in motoren slim aansluiten  

Ruimtebesparende vieretage aansluitklemmen voor nominale doorsneden t/m 4 mm², 32 A en 600 V UL

Voor het eenvoudig aansluiten van motoren zijn nu ruimtebesparende vieretage aansluitklemmen voor nominale doorsneden t/m 4 mm², 32 A en 600 V UL met push-in-aansluittechniek van Phoenix Contact leverbaar.

Door een eenvoudige potentiaalverdeling via één functieschacht op elke etage reduceert u de bedradingswerkzaamheden. Dankzij een royale coderingsmogelijkheid kan elke motoraansluiting duidelijk worden aangegeven. Elke aansluiting is codeerbaar en voorzien van een gemakkelijk te bereiken testopening. Doordat de benodigde insteekkrachten met 50 procent gereduceerd zijn, kunnen massieve aders en soepele aders met adereindhuls van 0,25 tot 6 mm² zonder gereedschap worden aangesloten. De ingebouwde bedieningsknop maakt volledig geïsoleerd losnemen met elk gereedschap mogelijk. De oranje kleur van de knop geeft aan dat het een bedieningselement betreft, waardoor verkeerde bediening wordt voorkomen. Ook kunnen flexibele aders zonder adereindhuls vanaf 0,2 mm² worden aangesloten.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten