Naar alle persinformatie

Efficiënte laserprinter

23.07.2018

Lasercoderingssysteem TOPMARK NEO  

De TOPMARK NEO verwerkt meer dan 650 materialen voor alle eisen

De laserprinter TOPMARK NEO zorgt voor een nieuwe definitie van lasercodering: met compacte afmetingen en een eenvoudige bediening via het geïntegreerde kleuren-touchdisplay produceert hij robuuste industriële coderingen.

Daarbij werkt het lasercoderingssysteem uiterst efficiënt. Voorzien van een 20 W-laser en een automatische af- en opstapelfunctie verwerkt de TOPMARK NEO tot 250 schildjes per minuut. Hiervoor zijn meer dan 650 verschillende coderingen van roestvaststaal, aluminium, transply-ABS, polyacryl en polycarbonaat leverbaar. De codering gebeurt door middel van graveren, carboniseren of temperen. Zo ontstaan uiterst duurzame coderingen voor toepassing onder extreme omgevingsomstandigheden.

Via de geïntegreerde coderingssoftware kunt u de coderingsgegevens direct in het apparaat invoeren. Daarnaast is het mogelijk om de TOPMARK NEO via de engineerings- en coderingssoftware PROJECT complete aan te sturen. In dit programma zijn alle laserparameters al opgenomen.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten