Naar alle persinformatie

Aansluiting van actoren eenvoudig gemaakt

21.04.2017

SACB-verdelerbox met kunststofrand en SAC-ventielsteker  

Universeel toepasbare M12-verdelerboxen en ventielstekers

Met de universeel toepasbare M12-verdelerboxen van Phoenix Contact kunt u ook actor-connectoren, bijvoorbeeld voor magneetkleppen, snel en eenvoudig aansluiten.

Door de volledige schakeling van de M12-steekplaatsen verbindt u ook de schakeladers alsmede de PE-aansluiting van ventielstekers veilig en eenvoudig met besturingen en relais in de centrale schakelkast. De aderdoorsneden van de vast aangesloten stamkabels maken daarbij met 1,0 mm² voor de voedingsaders en 0,5 mm² voor de signaaladers een voldoende dimensionering en geringe leidingweerstanden mogelijk. Hebt u nog grotere aderdoorsneden nodig, dan sluit u deze flexibel aan op sensor-/actorboxen met steekbare schroefaansluiting of veerdrukaansluiting. Bij de verdere uitrusting van de producten behoren led-statusindicaties bij verdelerboxen en omspoten ventielstekers alsmede de eenvoudig te bedienen snelvergrendelingstechniek M12-SPEEDCON, die u tot 90 % tijdbesparing bij het installeren oplevert.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten