Naar alle persinformatie

Schaalbaar parkmanagement

12.07.2018

Schaalbaar parkmanagement  

Schaalbaar PV-parkmanagement

Op de Intersolar Europe in München van 20-06 t/m 22-06-2018 introduceert Phoenix Contact het nieuwe schaalbare concept "Seamless Parkmanagement" voor PV-parken. Bezoek ons in hal A2 - 440 en maak direct ter plaatse kennis met onze nieuwe oplossingen voor het parkmanagement.

De software- en hardware-oplossingen, bijvoorbeeld voor monitoring of visualisering van weersgegevens, zijn flexibel toepasbaar en naadloos op elkaar afgestemd. Het parkmanagement bestaat uit stringboxen, dataloggers, feed-in regelaar, een lokale SCADA-koppeling en een webportaal. Van het veldniveau tot aan de visualisering van de gegevens in een portaal ontstaat een schaalbaar concept voor een allesomvattende bedrijfsvoering van de installatie. Elk van deze oplossingen kan afzonderlijk worden toegepast en zo nodig klantspecifiek worden aangepast. Er ontstaat een totaaloplossing waarbij alles zonder interface-aanpassing naadloos op elkaar aansluit. Door deze op elkaar afgestemde systeemoplossingen bieden wij u een kant-en-klaar, in de praktijk beproefd productenprogramma voor de automatisering en visualisering. Hiermee bereiken wij een hoge herbruikbaarheid en schaalbaarheid, toegesneden op wat u nodig hebt. Zo ontstaat een totaalconcept voor het realiseren van uw fotovoltaïsche installatie tegen een aantrekkelijke prijs.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten