Naar alle persinformatie

Smalle kopstations voor compacte I/O-stations

07.07.2017

Nieuwe Inline-kopstations  

Nieuwe Inline-kopstations

Er zijn twee nieuwe kopstations toegevoegd aan het productenprogramma van het modulaire I/O-systeem Inline van Phoenix Contact: het kopstation IL EC BK-PAC verbindt het Inline-I/O-systeem met een EtherCAT-besturing.

Het als EtherCAT-slave uitgevoerde kopstation ondersteunt de mailbox-protocollen CoE en FSoE. Via het kopstation wordt het complete I/O-station als modulair EtherCAT-apparaat door middel van Modular Device Profile (MDP) afgebeeld. Voor de integratie van het Inline-station in het programmeersysteem is een bijbehorend ESI-bestand beschikbaar. Het kopstation IL CO BK-XC-PAC voor CANopen is als XC-variant uitgevoerd en kan in lastige omgevingsomstandigheden worden toegepast. Voor decentrale veiligheidsoplossingen kunnen beide kopstations met veiligheidsgerichte klemmen met SafetyBridge Technology worden gecombineerd. Dankzij de bouwbreedte van slechts 40 mm kunnen met deze nieuwe generatie kopstations eenvoudig compacte I/O-stations worden gerealiseerd.  


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten